Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al bescuit: poseu a bullir la nata amb el sucre i el canonet de vainilla, que haureu obert per la meitat i rascat amb la punta d'un ganivet, perquè la polpa es desprengui amb més facilitat. Quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc i afegiu-hi els rovells tot remenant-ho energèticament amb una espàtula.
  2. Afegiu-hi la fulla de gelatina (prèviament hidratada amb aigua freda) i, quan s'hagi dissolt, traieu el canonet, incorporeu-hi el recuit de drap i tritureu-ho perquè quedi una crema ben fina. Deixeu-ho reposar 24 h a la nevera.
  3. L'endemà, poseu-ho en motlles individuals, tipus cèrcols, amb una làmina de plàstic al voltant perquè una vegada congelats els bescuits de recuit els pugueu desemmotllar amb més facilitat.
  4. Per a la salsa de xocolata: poseu l'aigua, la nata i el sucre a bullir. Quan arrenqui el bull, tireu-hi la xocolata ratllada i feu-ho coure 2 min.
  5. Quan torni a arrencar el bull, deixeu-ho coure 2 min més i coleu-ho.
  6. Serviu els bescuits glacé de crema catalana i bescuit de recuit de drap amb la salsa de xocolata a la pedra calenta pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: