Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Rostiu la papada en una plata de forn amb una cabeça d’alls tallada per la meitat, una ceba tallada a tires fines i un raig d’oli d’oliva i una branca de farigola.
  2. Assequeu les olives negres 2 h a 100 ºC.
  3. Muntatge: talleu la papada en trossos de 3,2 cm per 1 cm de gruix i munteu el biquini amb les llesques fines de pa. Marqueu-lo en una paella amb unes gotes d’oli. Acabeu el plat amb uns brots tendres de decoració. Tritureu les olives seques i tireu-les pel damunt amb les engrunes de pa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: