Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la carn amb un ganivet, a dauets molt petits. Piqueu la ceba tendra, el porradell i els cogombrets.

  2. Feu la salsa barrejant la mostassa, la salsa Perrins, la salsa HP, unes gotes de tabasco, unes gotes d'oli d'oliva, sal i pebre.

  3. Munteu-ho a capes, en un motlle quadrat, i, a sobre de cada ració, col·loqueu-hi un rovell d'ou de guatlla i una mica de salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: