Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en un recipient alt i estret el puré de patates fred, els rovells d'ou, les clares, la farina de fajol, els 30 ml de nata líquida i un pols de sal. Tritureu-ho deixant un puré molt fi. Reserveu-ho.
  2. Poseu una paella al foc amb els 200 ml de nata líquida i la mostassa antiga. Deixeu que arrenqui el bull i que cogui 2 min, que agafi densitat. Apagueu el foc i tireu-hi el porradell picat finament. Reserveu-ho en calent.
  3. Talleu les llesques de salmó, tant el fresc com el fumat, en trossos regulars. Us n’han de sortir 24 talls de cadascuna.
  4. Poseu una paella al foc amb unes gotes d’oli d'oliva. Poseu-hi cullerades rodones de pasta. Col·loqueu primer una llesca de salmó fumat i al damunt una de salmó fresc.
  5. Deixeu-ho coure fins que quedi una mica ros d’una cara. Gireu-ho per la part del salmó i, tot seguit, deixeu-ho coure només 30 s. Feu sis blinis per a cada comensal. Reserveu-ho en calent.
  6. Serviu-ho posant la salsa al fons del plat i els blinis al damunt. Acabeu-ho posant un xic d’ous de salmó al damunt de cada blinis.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: