Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu en un recipient alt i estret el puré de patates fred, els rovells d'ou, les clares, la farina de fajol, els 30 ml de nata líquida i un pols de sal. Tritureu-ho deixant un puré molt fi. Reserveu-ho.
  2. Poseu una paella al foc amb els 200 ml de nata líquida i la mostassa antiga. Deixeu que arrenqui el bull i que cogui 2 min, que agafi densitat. Apagueu el foc i tireu-hi el porradell picat finament. Reserveu-ho en calent.
  3. Talleu les llesques de salmó, tant el fresc com el fumat, en trossos regulars. Us n’han de sortir 24 talls de cadascuna.
  4. Poseu una paella al foc amb unes gotes d’oli d'oliva. Poseu-hi cullerades rodones de pasta. Col·loqueu primer una llesca de salmó fumat i al damunt una de salmó fresc.
  5. Deixeu-ho coure fins que quedi una mica ros d’una cara. Gireu-ho per la part del salmó i, tot seguit, deixeu-ho coure només 30 s. Feu sis blinis per a cada comensal. Reserveu-ho en calent.
  6. Serviu-ho posant la salsa al fons del plat i els blinis al damunt. Acabeu-ho posant un xic d’ous de salmó al damunt de cada blinis.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

20-21 gen

1a Mostra Internacional de Pastisseria

Sant Vicenç dels Horts acull durant el cap de setmana del 20 al 21 de gener la 1a edició de la Mostra...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto