Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la infusió de fruites vermelles: poseu al foc el puré de fruites vermelles amb el sucre. Quan sigui calent, afegiu-hi quatre fulles de gelatina prèviament remullades amb aigua freda i remeneu-ho.
  2. Passeu-ho per un colador xinès, afegiu-hi les fruites vermelles senceres, remeneu-ho i reserveu-ho a la nevera com a mínim 4 h.
  3. Per a la gelatina de vodka: barregeu l’aigua amb el vodka, escalfeu-ho i afegiu-hi tres fulles de gelatina prèviament remullades amb aigua freda.
  4. Coleu-ho amb un colador xinès i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  5. Talleu-ho a dauets petits i reserveu-ho.
  6. Muntatge: en una copa de còctel poseu tres cullerades de la infusió de fruites vermelles, afegiu-hi 5 o 6 dauets de gelatina de vodka i al mig poseu-hi una boleta de sorbet de llimona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: