Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Piqueu bé la ceba i l’all. Incorporeu-los en una cassola calenta amb l’oli i coeu-ho a foc suau 7-10 min.
  2. Netegeu els musclos sota l’aixeta amb aigua freda. Retireu les barbes i les parts adherides a la closca.
  3. Incorporeu a la cassola una mica de llorer i les nous picades. Coeu-ho 2 min i incorporeu-hi el vi blanc i la meitat del julivert. Remeneu-ho bé, apugeu el foc i deixeu-ho coure 5 min.
  4. Incorporeu-hi els musclos i doneu-hi un parell de voltes perquè es barregi bé.
  5. Tapeu-ho i espereu fins que els musclos s’obrin bé, remenant de tant en tant el conjunt perquè la cocció sigui ben uniforme.
  6. Afegiu-hi una mica de julivert picat. Poseu rodanxes de llimona a cada bol.

CONSELL

També podeu fer els musclos al vapor, de manera que evitareu tot tipus de greix i en conservareu les propietats. Acabeu-ho amb julivert picat o l’herba que més us vingui de gust per refrescar una mica el plat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

20-21 gen

1a Mostra Internacional de Pastisseria

Sant Vicenç dels Horts acull durant el cap de setmana del 20 al 21 de gener la 1a edició de la Mostra...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto