Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Tempereu el foie deixant-lo a temperatura ambient 1 h. Elimineu les venes que hi trobeu amb aigua freda i poseu els trossos de foie sobre un drap de cuina per treure’n tota la humitat. Salpebreu-lo i escampeu-hi el sucre.
  2. Introduïu el foie a la Thermomix i tritureu-lo juntament amb els licors durant 5 min a baixa velocitat. Si el foie està massa fred, podeu donar-li una mica de temperatura fins a obtenir una mousse lleugera i homogènia. En cas de no disposar d’una Thermomix, deixeu que el foie agafi la temperatura ambient i tritureu-lo pausadament amb una batedora. Heu d’obtenir-ne una crema fina procurant que els ingredients es fonguin homogèniament.
  3. Ompliu una bombonera (un motlle de plàstic que tingueu per fer bombons) amb la crema i deixeu-ho refredar a la nevera.
  4. Amb un motlle metàl·lic de 2 cm de diàmetre, talleu el pa de motlle i enforneu-lo a 180 ºC fins que es torri, aproximadament 4 o 5 min.
  5. Talleu circumferències de mango de la mateixa mida i serviu-ho sobre el pa. Afegiu-hi els bombons i poseu-hi unes escames de sal i unes gotes de caramel balsàmic.
  6. Per al caramel, barregeu 200 ml de vinagre de Mòdena amb 75 g de sucre fins que obtingueu un líquid espès.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

26 ago

XIII Jornada de la Baldana d'Arròs de Camarles

Els embotits són un símbol de la gastronomia de Catalunya, ja que en trobem varietats locals gairebé...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto