Preparació
- Tempereu el foie deixant-lo a temperatura ambient 1 h. Elimineu les venes que hi trobeu amb aigua freda i poseu els trossos de foie sobre un drap de cuina per treure’n tota la humitat. Salpebreu-lo i escampeu-hi el sucre.
- Introduïu el foie a la Thermomix i tritureu-lo juntament amb els licors durant 5 min a baixa velocitat. Si el foie està massa fred, podeu donar-li una mica de temperatura fins a obtenir una mousse lleugera i homogènia. En cas de no disposar d’una Thermomix, deixeu que el foie agafi la temperatura ambient i tritureu-lo pausadament amb una batedora. Heu d’obtenir-ne una crema fina procurant que els ingredients es fonguin homogèniament.
- Ompliu una bombonera (un motlle de plàstic que tingueu per fer bombons) amb la crema i deixeu-ho refredar a la nevera.
- Amb un motlle metàl·lic de 2 cm de diàmetre, talleu el pa de motlle i enforneu-lo a 180 ºC fins que es torri, aproximadament 4 o 5 min.
- Talleu circumferències de mango de la mateixa mida i serviu-ho sobre el pa. Afegiu-hi els bombons i poseu-hi unes escames de sal i unes gotes de caramel balsàmic.
- Per al caramel, barregeu 200 ml de vinagre de Mòdena amb 75 g de sucre fins que obtingueu un líquid espès.