Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Tempereu el foie deixant-lo a temperatura ambient 1 h. Elimineu les venes que hi trobeu amb aigua freda i poseu els trossos de foie sobre un drap de cuina per treure’n tota la humitat. Salpebreu-lo i escampeu-hi el sucre.
  2. Introduïu el foie a la Thermomix i tritureu-lo juntament amb els licors durant 5 min a baixa velocitat. Si el foie està massa fred, podeu donar-li una mica de temperatura fins a obtenir una mousse lleugera i homogènia. En cas de no disposar d’una Thermomix, deixeu que el foie agafi la temperatura ambient i tritureu-lo pausadament amb una batedora. Heu d’obtenir-ne una crema fina procurant que els ingredients es fonguin homogèniament.
  3. Ompliu una bombonera (un motlle de plàstic que tingueu per fer bombons) amb la crema i deixeu-ho refredar a la nevera.
  4. Amb un motlle metàl·lic de 2 cm de diàmetre, talleu el pa de motlle i enforneu-lo a 180 ºC fins que es torri, aproximadament 4 o 5 min.
  5. Talleu circumferències de mango de la mateixa mida i serviu-ho sobre el pa. Afegiu-hi els bombons i poseu-hi unes escames de sal i unes gotes de caramel balsàmic.
  6. Per al caramel, barregeu 200 ml de vinagre de Mòdena amb 75 g de sucre fins que obtingueu un líquid espès.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto