Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Tempereu el foie deixant-lo a temperatura ambient 1 h. Elimineu les venes que hi trobeu amb aigua freda i poseu els trossos de foie sobre un drap de cuina per treure’n tota la humitat. Salpebreu-lo i escampeu-hi el sucre.
  2. Introduïu el foie a la Thermomix i tritureu-lo juntament amb els licors durant 5 min a baixa velocitat. Si el foie està massa fred, podeu donar-li una mica de temperatura fins a obtenir una mousse lleugera i homogènia. En cas de no disposar d’una Thermomix, deixeu que el foie agafi la temperatura ambient i tritureu-lo pausadament amb una batedora. Heu d’obtenir-ne una crema fina procurant que els ingredients es fonguin homogèniament.
  3. Ompliu una bombonera (un motlle de plàstic que tingueu per fer bombons) amb la crema i deixeu-ho refredar a la nevera.
  4. Amb un motlle metàl·lic de 2 cm de diàmetre, talleu el pa de motlle i enforneu-lo a 180 ºC fins que es torri, aproximadament 4 o 5 min.
  5. Talleu circumferències de mango de la mateixa mida i serviu-ho sobre el pa. Afegiu-hi els bombons i poseu-hi unes escames de sal i unes gotes de caramel balsàmic.
  6. Per al caramel, barregeu 200 ml de vinagre de Mòdena amb 75 g de sucre fins que obtingueu un líquid espès.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto