Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Per al gall:

  1. Talleu el gall a quarts, salpebreu-lo i marqueu-lo en oli. Un cop marcat, retireu-lo.
  2. Afegiu-hi els alls, la ceba i l’espígol, i estofeu-ho. Un cop estofada la ceba, reduïu-la amb el vi blanc i, tot seguit, afegiu-hi el gall, cobriu-ho d’aigua i poseu-ho a bullir. Quan sigui cuit, desfeu la carn i guardeu-la.

Per a les prunes:

  1. Poseu tots els ingredients en una olla i feu-los bullir fins que s’hidratin.

Per als pinyons:

  1. Poseu tots els ingredients en una olla i feu-los bullir lentament fins que no quedi aigua.

Per al paté:

  1. Tritureu els ous amb el fetge i coleu-ho amb un colador fi. Un cop colat, afegiu-hi tots els ingredients restants i tritureu-ho. Poseu el resultat en motlles i coeu-ho 40 min a 110 ºC.

Muntatge:

  1. Agafeu la mantellina i estireu-la. Traieu el pinyol de les prunes i farciu-les amb el paté (serà el centre del bombó).
  2. Agafeu la meitat de pit i pota del gall i feu-ne una pilota amb el centre de la pruna farcida. Quan la pilota estigui feta, emboliqueu-la amb la mantellina de porc i poseu-la al forn 5 min a 180 ºC.
  3. Per a la salsa, feu servir el brou de la cocció i afegiu-hi una picada clàssica.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: