Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol, barregeu el iogurt grec, el coco ratllat i la mel; és important que tots els ingredients estiguin a temperatura ambient.
  2. D'altra banda, foneu la cobertura de xocolata blanca al microones.
  3. Un cop desfeta la xocolata, aneu-la incorporant a la barreja anterior de iogurt amb la mel i el coco sense parar-ho de remenar.
  4. Quan hàgiu afegit tota la xocolata blanca, remeneu-ho per lligar del tot la barreja resultant.
  5. Esteneu aquesta barreja en una safata perquè qualli, penseu que amb 2 h ja en teniu prou.
  6. Tot seguit, ja podeu tallar la barreja, fer-ne boles i banyar-les amb coco ratllat i una mica de llet en pols. Ja estan llestes per servir i menjar!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: