Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol, barregeu la farina, els 100 g de sucre i la clara d'ou a la batedora fins a obtenir una massa homogènia. Deixeu-la reposar 1 h a la nevera en un bol tapat.
  2. Foneu la xocolata al bany maria o al microones vigilant que no es cremi. Ha d'estar a uns 45 ºC.
  3. Amb l'ajuda d'un tallapastes, formeu discos de massapà de 2 cm de diàmetre per 1 cm d'alt i, amb molt de compte, banyeu-los en la xocolata de manera que una cara quedi sense cobrir.
  4. Poseu el sucre en un cassó a foc suau i deixeu que es vagi fonent fins a obtenir un caramel, i, amb molta cura de no cremar-vos, banyeu-hi la cara de massapà sense cobrir els bombons. També podeu posar els bombons de massapà en una plàtera i tirar un xic de caramel pel damunt de la cara que no hi ha xocolata.
  5. Cobriu el caramel, quan encara estigui calent, amb ametlles filetejades.
  6. Deixeu-lo refredar i reserveu els bombons en una capsa hermètica. Consumiu-los com més aviat millor perquè el sucre s'humiteja ràpidament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: