Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb una cullera parisenca formeu boletes de gelat. Reserveu-les al congelador.
  2. Claveu una broqueta a cada boleta i reserveu-les al congelador.
  3. Foneu al microones la xocolata blanca amb la mantega de cacau, a baixa potència vigilant que no es cremi.
  4. Banyeu cada boleta de gelat amb la xocolata fosa, deixant escórrer el sobrant.
  5. Abans no es refredi del tot, traieu amb compte la broqueta i tapeu el forat amb una mica de xocolata fosa.
  6. Reserveu-ho al congelador. Deixeu-ho a la nevera una estona abans de servir-ho, per tal que el gelat arribi a taula semilíquid.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: