Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pa de pessic: munteu els ous amb el sucre fins que tripliquin el volum, barregeu-los amb la farina tamisada. Poseu-ho en un motlle i coeu-ho 15 min a 180 ºC. 
  2. Per a l’almívar: bulliu els ingredients de l’almívar i deixeu-los refredar. 
  3. Per al borratxo: talleu el pa de pessic en porcions i banyeu-les en el xarop de rom 30 min i, finalment, escorreu-les. 
  4. Per al plàtan al caramel: talleu el plàtan al llarg i salteu-lo en una paella antiadherent sense oli. 
  5. Per a la salsa de vainilla: bulliu els ingredients i deixeu-los refredar. 
  6. Salseu els plats de postres amb salsa de vainilla, al centre poseu-hi una porció de borratxo de rom i al damunt el plàtan saltat i el gelat de nata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: