Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Daureu la botifarra en una paella. Un cop ben daurada, afegiu-hi el brou de pollastre. A continuació ratlleu-hi la tòfona negra. Deixeu-ho coure i que la botifarra agafi el gust de la tòfona. 
  2. Retireu la botifarra de la paella. Ha de quedar una mica del brou de cuinar la botifarra, que lligareu amb la mantega i servirà de salsa.
  3. Muntatge: poseu la botifarra al plat i, al costat, l’escarola amanida amb oli i sal. Finalment, salseu el plat amb la salsa de tòfona. També podeu servir l’escarola en un bol a part.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto