Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Punxeu les botifarres amb una forquilla i salpebreu-les. Tireu un raig d’oli en una paella i poseu-hi les botifarres. Cobriu-les amb el cava i deixeu-les coure durant 5 min a foc suau amb la paella tapada. A continuació, tombeu-les, torneu a tapar la paella i deixeu-les-hi coure 3 min més. Destapeu-ho i deixeu reduir totalment el cava. Deixeu que es rosteixin una mica en el seu propi greix i torneu a girar-les perquè es rosteixin de l’altra banda.
  2. Mentre es couen les botifarres, renteu les patates, punxeu-les amb una forquilla, poseu-les en un plat fondo i tapeu-les amb un altre plat.
  3. Poseu-les a coure al forn de microones a 750 W, aprox. 5 min, fins que estiguin toves. Com que el temps dependrà de la mida de les patates, podeu comprovar si són toves punxant-les amb una forquilla. Talleu les patates pel mig i disposeu-les en els plats juntament amb la botifarra. Regueu-les amb el suc que ha quedat a la paella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto