Preparació
- Punxeu les botifarres amb una forquilla i salpebreu-les. Tireu un raig d’oli en una paella i poseu-hi les botifarres. Cobriu-les amb el cava i deixeu-les coure durant 5 min a foc suau amb la paella tapada. A continuació, tombeu-les, torneu a tapar la paella i deixeu-les-hi coure 3 min més. Destapeu-ho i deixeu reduir totalment el cava. Deixeu que es rosteixin una mica en el seu propi greix i torneu a girar-les perquè es rosteixin de l’altra banda.
- Mentre es couen les botifarres, renteu les patates, punxeu-les amb una forquilla, poseu-les en un plat fondo i tapeu-les amb un altre plat.
- Poseu-les a coure al forn de microones a 750 W, aprox. 5 min, fins que estiguin toves. Com que el temps dependrà de la mida de les patates, podeu comprovar si són toves punxant-les amb una forquilla. Talleu les patates pel mig i disposeu-les en els plats juntament amb la botifarra. Regueu-les amb el suc que ha quedat a la paella.