Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Punxeu les botifarres amb una forquilla i salpebreu-les. Tireu un raig d’oli en una paella i poseu-hi les botifarres. Cobriu-les amb el cava i deixeu-les coure durant 5 min a foc suau amb la paella tapada. A continuació, tombeu-les, torneu a tapar la paella i deixeu-les-hi coure 3 min més. Destapeu-ho i deixeu reduir totalment el cava. Deixeu que es rosteixin una mica en el seu propi greix i torneu a girar-les perquè es rosteixin de l’altra banda.
  2. Mentre es couen les botifarres, renteu les patates, punxeu-les amb una forquilla, poseu-les en un plat fondo i tapeu-les amb un altre plat.
  3. Poseu-les a coure al forn de microones a 750 W, aprox. 5 min, fins que estiguin toves. Com que el temps dependrà de la mida de les patates, podeu comprovar si són toves punxant-les amb una forquilla. Talleu les patates pel mig i disposeu-les en els plats juntament amb la botifarra. Regueu-les amb el suc que ha quedat a la paella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18-20 ago

Firamar 2017

Aquest agost engega una de les propostes més marineres de la temporada. Sant Pol de Mar celebra la tradicional...

20-21 ago

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

20-21 ago

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto