Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu el bou a partir d’aigua salada i freda. Un cop comenci a bullir, espereu uns 15 min i retireu-lo, ja serà cuit. Deixeu-lo refredar. Un cop fred, traieu tota la carn del cos i les pinces. En una cassola de ferro colat, sofregiu la ceba i el tomàquet fins que quedi una melmelada. En aquest punt, incorporeu-hi la carn del bou de mar, remeneu-ho uns segons i reserveu-ho. 
  2. Per al brou de romaní: bulliu el brou de pollastre i infusioneu-hi el romaní. Rectifiqueu-ho de sal i pebre i reserveu-ho. Salteu els bolets tallats en una paella amb un raig d’oli d’oliva i un pols de sal. Poseu-los al fons del plat, i a sobre poseu-hi el bou de mar. Un cop a taula, aboqueu al plat una mica de brou de romaní colat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: