Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la sal, l’oli, les pells i els cors de les 2 peres i el pebre rosa. Cobriu el tros de bou amb aquesta barreja i deixeu-ho marinar durant 6 h. Després, renteu la carn i emboliqueu-la amb paper transparent formant un rul·lo. Congeleu-lo.
  2. Retireu-lo del congelador 30 min abans de preparar-lo. Talleu el rul·lo a làmines fines i col·loqueu-lo en un plat com un carpaccio.
  3. Talleu una de les peres a tires i reserveu-les. Talleu l’altra pera per la meitat, escalopeu-la en làmines fines i estireu-la con un ventall.
  4. En una paella amb mantega i a foc lent daureu-les lleugerament per la part interior. Empolseu-les amb sucre i poseu-les al forn a 150 ºC durant 5 min.
  5. Col·loqueu la pera enfornada sobre el bou i poseu-li al voltant els espinacs amanits, les tires de pera, uns grans de pebre rosa, porradell i amaniu la carn amb oli verge.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: