Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Escaldeu el bacallà amb aigua i escorreu-lo. Poseu en una paella l’oli d’oliva amb l’all laminat i el bitxo, i escalfeu-ho a poc a poc sense que arribi a bullir; s’ha de confitar. Deixeu-ho reposar sense el bitxo.
  2. En una cassola, escalfeu la nata i, quan bulli, afegiu-hi el bacallà. Amb una batedora, aneu-ho batent tot tirant l’oli de mica en mica. Si cal, rectifiqueu-ho de sal.
  3. Renteu bé els cargols, i en una cassola bulliu-los amb aigua i molta sal durant 45 min. Incorporeu-hi una branca de farigola i una de romaní, i deixeu-ho refredar.
  4. Traieu-los de la closca i retireu també la part posterior del cargol. Reserveu-ne l’aigua.
  5. Per fer les galetes, tingueu la mantega a temperatura ambient. Barregeu els ingredients en un bol fins que aconseguiu una massa homogènia.
  6. Feu cilindres amb paper film, i poseu-los a la nevera. Quan sigui fred, talleu-ne cercles, poseu-los en una plàtera de forn i coeu-ho a 180 ºC durant 10 min.
  7. Per a l’oli d’all i julivert, escaliveu els alls al forn. Peleu-los i poseu-los en un pot juntament amb l’oli i el julivert.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto