Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Escaldeu el bacallà amb aigua i escorreu-lo. Poseu en una paella l’oli d’oliva amb l’all laminat i el bitxo, i escalfeu-ho a poc a poc sense que arribi a bullir; s’ha de confitar. Deixeu-ho reposar sense el bitxo.
  2. En una cassola, escalfeu la nata i, quan bulli, afegiu-hi el bacallà. Amb una batedora, aneu-ho batent tot tirant l’oli de mica en mica. Si cal, rectifiqueu-ho de sal.
  3. Renteu bé els cargols, i en una cassola bulliu-los amb aigua i molta sal durant 45 min. Incorporeu-hi una branca de farigola i una de romaní, i deixeu-ho refredar.
  4. Traieu-los de la closca i retireu també la part posterior del cargol. Reserveu-ne l’aigua.
  5. Per fer les galetes, tingueu la mantega a temperatura ambient. Barregeu els ingredients en un bol fins que aconseguiu una massa homogènia.
  6. Feu cilindres amb paper film, i poseu-los a la nevera. Quan sigui fred, talleu-ne cercles, poseu-los en una plàtera de forn i coeu-ho a 180 ºC durant 10 min.
  7. Per a l’oli d’all i julivert, escaliveu els alls al forn. Peleu-los i poseu-los en un pot juntament amb l’oli i el julivert.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto