Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Escaldeu el bacallà amb aigua i escorreu-lo. Poseu en una paella l’oli d’oliva amb l’all laminat i el bitxo, i escalfeu-ho a poc a poc sense que arribi a bullir; s’ha de confitar. Deixeu-ho reposar sense el bitxo.
  2. En una cassola, escalfeu la nata i, quan bulli, afegiu-hi el bacallà. Amb una batedora, aneu-ho batent tot tirant l’oli de mica en mica. Si cal, rectifiqueu-ho de sal.
  3. Renteu bé els cargols, i en una cassola bulliu-los amb aigua i molta sal durant 45 min. Incorporeu-hi una branca de farigola i una de romaní, i deixeu-ho refredar.
  4. Traieu-los de la closca i retireu també la part posterior del cargol. Reserveu-ne l’aigua.
  5. Per fer les galetes, tingueu la mantega a temperatura ambient. Barregeu els ingredients en un bol fins que aconseguiu una massa homogènia.
  6. Feu cilindres amb paper film, i poseu-los a la nevera. Quan sigui fred, talleu-ne cercles, poseu-los en una plàtera de forn i coeu-ho a 180 ºC durant 10 min.
  7. Per a l’oli d’all i julivert, escaliveu els alls al forn. Peleu-los i poseu-los en un pot juntament amb l’oli i el julivert.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

26 ago

XIII Jornada de la Baldana d'Arròs de Camarles

Els embotits són un símbol de la gastronomia de Catalunya, ja que en trobem varietats locals gairebé...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto