Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el bacallà dessalat a la cassola i cobriu-lo amb aigua, llorer i una mica de pebre en gra. Quan l’aigua hagi arrencat el bull, ja podeu parar la cocció i deixar que el bacallà es refredi. 
  2. A part, confiteu tres alls i el bitxo (el bitxo poseu-lo només si voleu que sigui picant) i deixeu-ho refredar. 
  3. Traieu el bacallà de la cassola i esmicoleu-lo. Escalfeu la llet i afegiu-hi l’oli, els alls confitats i l’all cru, com si féssiu una maionesa, i afegiu-hi també el bacallà. Quan quedi una pasta compacta ja tindreu la brandada feta. 
  4. Aixafeu els cigrons cuits, amb una mica de suc i una mica d’oli, amb l’ajuda d’una forquilla. 
  5. Muntatge: agafeu un got o una copa de xopet i comenceu a fer una capa de puré de cigrons, una altra de brandada i al damunt poseu-hi un raig de mel de milflors.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto