Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al brioix: diluïu el llevat amb la llet de soja. Afegiu-hi la resta d’ingredients i amasseu-ho 20 min.
  2. Tapeu la massa i deixeu-la reposar 30 min.
  3. Talleu-la i feu-ne boles. Poseu-les en una safata i deixeu-les fermentar 3-4 h a temperatura ambient.
  4. Enforneu els brioixos 25 min, a 180 ºC.
  5. Traieu els brioixos del forn i ratlleu-hi la xocolata blanca per sobre. La xocolata es fondrà de seguida i s’hi enganxarà, i quan es refredi se solidificarà.
  6. Per a la mousse de xocolata: feu bullir la llet d’avellana en un pot, a foc mitjà. Aboqueu-la sobre la xocolata i emulsioneu-ho amb unes varetes o un túrmix. Deixeu-la refredar a temperatura ambient.
  7. Munteu la nata vegetal i barregeu-la amb la ganache, per obtenir una mousse estable.
  8. Poseu-ho en una mànega pastissera amb un broquet rodó.     
  9. MUNTATGE: Talleu els brioixos amb un ganivet de serra. Al centre poseu-hi una mica de mousse de xocolata amb la mànega pastissera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: