Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al brioix: barregeu tots els ingredients amb l’ajuda del túrmix i feu-ho coure al forn 20 min a 160 ºC. Deixeu-ho refredar a la nevera. Talleu-ne unes tires tan fines com sigui possible. 
  2. Amb dues tires, formeu una creu. Al centre poseu-hi una mica de melmelada de cireres i tanqueu-ho en forma de quadrat. Reserveu-ho. 
  3. Per al bany de cacau: ajunteu tots els ingredients i porteu-ho a ebullició. Deixeu-ho refredar a la nevera.
  4. Per a la merenga de cítrics: bateu les clares juntament amb el sucre a punt de neu i ratlleu les peles dels cítrics a poc a poc.
  5. Muntatge: poseu un farcellet de brioix al centre, una mica de bany pel costat, i acabeu-ho amb una mica de merenga sobre el brioix (feu-la just al moment de servir-la).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: