Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la ceba vermella i talleu-la a la juliana, cobriu-la amb el vinagre de xerès i marineu-ho 1 h.
  2. Peleu i retireu els caps de les gambes. Netegeu els calamarsons eliminant-ne la ploma.
  3. Netegeu els alls tendres i talleu-los a rodanxes.
  4. Escalfeu una paella amb unes gotes d’oli d’oliva i salteu-hi breument les gambes. Reserveu-les.
  5. Torreu les llesques de pa. Afegiu-hi unes gotes d’oli i sofregiu-hi els alls tendres uns minuts.
  6. Afegiu-hi els calamarsons i salteu-los 2 min, incorporeu-hi les gambes i salteu-ho uns instants més.
  7. Poseu-ho a punt de sal i pebre.
  8. Unteu el pa amb els alls negres.
  9. Serviu el saltat sobre el pa torrat. Escorreu-hi la ceba i poseu-la sobre el saltat. Afegiu-hi unes fulletes d’estragó.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto