Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu la ceba vermella i talleu-la a la juliana, cobriu-la amb el vinagre de xerès i marineu-ho 1 h.
  2. Peleu i retireu els caps de les gambes. Netegeu els calamarsons eliminant-ne la ploma.
  3. Netegeu els alls tendres i talleu-los a rodanxes.
  4. Escalfeu una paella amb unes gotes d’oli d’oliva i salteu-hi breument les gambes. Reserveu-les.
  5. Torreu les llesques de pa. Afegiu-hi unes gotes d’oli i sofregiu-hi els alls tendres uns minuts.
  6. Afegiu-hi els calamarsons i salteu-los 2 min, incorporeu-hi les gambes i salteu-ho uns instants més.
  7. Poseu-ho a punt de sal i pebre.
  8. Unteu el pa amb els alls negres.
  9. Serviu el saltat sobre el pa torrat. Escorreu-hi la ceba i poseu-la sobre el saltat. Afegiu-hi unes fulletes d’estragó.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

26 ago

Fira i Tast a la Nova York del Priorat

Si us agrada l’artesania, el vi i les tapes, teniu una cita el 26 d’agost a la Vilella Baixa. Aquest...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto