Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Busqueu les branques de romaní més rígides i elimineu-ne les fulles per poder fer-les servir com a pals de broqueta.
  2. Inseriu-hi tires de pollastre i pinteu les broquetes amb una barreja de mel, oli d’oliva i herbes aromàtiques.
  3. Saleu-les i fregiu-les en una paella amb oli.
  4. Quan el pollastre comenci a daurar-se i estigui ben cuit, retireu les broquetes del foc. Serviu-les de seguida.

CONSELL
Podeu afegir verdures, com ara tomàquets, ceba, etc., entre les tires de pollastre per fer una broqueta completa; també podeu afegir-hi fruita.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: