Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu els rovells amb la cobertura de xocolata fosa.
  2. Munteu la mantega fins que quedi esponjosa i afegiu-la als rovells delicadament.
  3. Munteu les clares a punt de neu i incorporeu-les amb suavitat a la barreja anterior.
  4. Incorporeu-hi la farina tamisada.
  5. Aboqueu una part de la massa dins un motlle encamisat. Repartiu els gerds per sobre i aboqueu la resta de la massa.
  6. Coeu el brownie uns 20 min a 180 ºC.
  7. Desemmotlleu-lo i serviu-lo tebi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: