Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Per al brownie: munteu els ous i el sucre, afegiu-hi la mantega fosa amb la xocolata i després la farina tamisada i les macadàmies. Barregeu-ho amb una espàtula i coeu-ho 35 min a 170 ºC dins d’un motlle de silicona. 
  2. Per a la crema de xocolata: escalfeu la nata i escaldeu-hi la xocolata blanca, afegiu-hi el iogurt i tritureu-ho tot amb un túrmix. 
  3. Per a les macadàmies: feu un caramel en un cassó amb el sucre, una punta de sal i una mica d’aigua, la suficient per dissoldre el sucre. Un cop el caramel agafi color, afegiu-hi les macadàmies calentes del forn, remeneu-ho tot amb una espàtula i deixeu-ho refredar sobre el marbre. 
  4. Per a la reducció: deixeu reduir el suc fins a densitat de salsa. 
  5. Muntatge: poseu una llàgrima de crema de xocolata al fons del plat i un tall de brownie al damunt i salseu-ho amb la reducció de taronja. Per sobre del brownie, poseu-hi la quenelle de sorbet de gerds i acabeu-ho amb les macadàmies caramel·litzades escampades pel plat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto