Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al brownie: munteu els ous i el sucre, afegiu-hi la mantega fosa amb la xocolata i després la farina tamisada i les macadàmies. Barregeu-ho amb una espàtula i coeu-ho 35 min a 170 ºC dins d’un motlle de silicona. 
  2. Per a la crema de xocolata: escalfeu la nata i escaldeu-hi la xocolata blanca, afegiu-hi el iogurt i tritureu-ho tot amb un túrmix. 
  3. Per a les macadàmies: feu un caramel en un cassó amb el sucre, una punta de sal i una mica d’aigua, la suficient per dissoldre el sucre. Un cop el caramel agafi color, afegiu-hi les macadàmies calentes del forn, remeneu-ho tot amb una espàtula i deixeu-ho refredar sobre el marbre. 
  4. Per a la reducció: deixeu reduir el suc fins a densitat de salsa. 
  5. Muntatge: poseu una llàgrima de crema de xocolata al fons del plat i un tall de brownie al damunt i salseu-ho amb la reducció de taronja. Per sobre del brownie, poseu-hi la quenelle de sorbet de gerds i acabeu-ho amb les macadàmies caramel·litzades escampades pel plat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: