Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al brownie: munteu els ous i el sucre, afegiu-hi la mantega fosa amb la xocolata i després la farina tamisada i les macadàmies. Barregeu-ho amb una espàtula i coeu-ho 35 min a 170 ºC dins d’un motlle de silicona. 
  2. Per a la crema de xocolata: escalfeu la nata i escaldeu-hi la xocolata blanca, afegiu-hi el iogurt i tritureu-ho tot amb un túrmix. 
  3. Per a les macadàmies: feu un caramel en un cassó amb el sucre, una punta de sal i una mica d’aigua, la suficient per dissoldre el sucre. Un cop el caramel agafi color, afegiu-hi les macadàmies calentes del forn, remeneu-ho tot amb una espàtula i deixeu-ho refredar sobre el marbre. 
  4. Per a la reducció: deixeu reduir el suc fins a densitat de salsa. 
  5. Muntatge: poseu una llàgrima de crema de xocolata al fons del plat i un tall de brownie al damunt i salseu-ho amb la reducció de taronja. Per sobre del brownie, poseu-hi la quenelle de sorbet de gerds i acabeu-ho amb les macadàmies caramel·litzades escampades pel plat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto