Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al brownie: munteu els ous i el sucre, afegiu-hi la mantega fosa amb la xocolata i després la farina tamisada i les macadàmies. Barregeu-ho amb una espàtula i coeu-ho 35 min a 170 ºC dins d’un motlle de silicona. 
  2. Per a la crema de xocolata: escalfeu la nata i escaldeu-hi la xocolata blanca, afegiu-hi el iogurt i tritureu-ho tot amb un túrmix. 
  3. Per a les macadàmies: feu un caramel en un cassó amb el sucre, una punta de sal i una mica d’aigua, la suficient per dissoldre el sucre. Un cop el caramel agafi color, afegiu-hi les macadàmies calentes del forn, remeneu-ho tot amb una espàtula i deixeu-ho refredar sobre el marbre. 
  4. Per a la reducció: deixeu reduir el suc fins a densitat de salsa. 
  5. Muntatge: poseu una llàgrima de crema de xocolata al fons del plat i un tall de brownie al damunt i salseu-ho amb la reducció de taronja. Per sobre del brownie, poseu-hi la quenelle de sorbet de gerds i acabeu-ho amb les macadàmies caramel·litzades escampades pel plat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto