Preparació
- Per al brownie: Peleu les mandarines i separeu-ne els grills, traient tota la part blanca. Separeu els grills en dues parts.
- Barregeu els rovells amb la cobertura blanca fosa.
- Munteu la mantega amb unes varetes elèctriques fins que quedi blanca i esponjosa.
- A part, munteu les clares a punt de neu.
- Mescleu els rovells amb xocolata i afegiu-hi la mantega delicadament. Incorporeu dues vegades les clares muntades.
- Poseu en un motlle (untat amb mantega) un fons d’1 cm de crema. Poseu la meitat dels grills de mandarina per tota la plàtera i torneu a posar una altra capa de brownie.
- Coeu-ho a 180 ºC durant 20 min. Traieu-la del motlle i poseu-la en una plàtera.
- Per a la crema de iogurt i xocolata: barregeu la cobertura de xocolata fosa amb el iogurt grec. Reserveu-ho.
- Amb el brownie tebi, poseu la crema de iogurt i xocolata pel damunt i distribuïu la resta dels grills de mandarina.