Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la llet en un cassó amb la vainilla oberta al llarg. Quan arrenqui a bullir, apagueu el foc i reserveu-ho.
  2. Per al brownie: foneu la xocolata amb la mantega al microones. Afegiu-hi el sucre i els ous batuts. Incorporeu-hi la farina tamisada, la sal i el llevat.
  3. Repartiu el dolç de llet al fons d’un motlle ben untat amb mantega i aboqueu-hi la preparació del brownie.
  4. Per al flam: bateu els ous amb el sucre. Afegiu-hi la llet reservada i aboqueu-ho amb compte sobre el brownie.
  5. Tapeu el motlle amb paper d’alumini i coeu-ho al bany maria al forn durant 20 min a 200 ºC. Abaixeu la temperatura a 180 ºC, traieu el paper d’alumini i coeu-ho durant 40 min més. Deixeu-ho refredar i desemmotlleu-ho girant el pastís de cap per avall.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto