Preparació
- Poseu la farina en forma de volcà en un bol i aneu-hi incorporant tots els ingredients excepte l’anís i l’oli de fregir.
- Pasteu-ho una bona estona fins que la massa sigui elàstica i fina (en estirar-la no s’ha de trencar).
- Tapeu el bol amb un drap i deixeu-ho reposar en un lloc temperat i sense corrents d’aire fins que dobli el volum. Sol durar unes 2 h, aproximadament.
- Prepareu una paella que sigui fonda amb l’oli d’oliva per fregir i poseu-la al foc.
- Agafeu petites porcions de pasta amb els dits untats d’oli per evitar que s’enganxi la massa, doneu-li la forma amb un forat al mig i aneu-los fregint, que quedin ben daurats pels dos costats.
- Traieu-los i escorreu-los per tal que deixin anar l’oli que sobra. Poseu-hi sucre al damunt i ruixeu-los amb unes gotes d’anís.
- Si en feu molts, els podeu posar dins de l’olla i tapar-los amb un drap per evitar que s’assequin.