Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la farina en forma de volcà en un bol i aneu-hi incorporant tots els ingredients excepte l’anís i l’oli de fregir.
  2. Pasteu-ho una bona estona fins que la massa sigui elàstica i fina (en estirar-la no s’ha de trencar).
  3. Tapeu el bol amb un drap i deixeu-ho reposar en un lloc temperat i sense corrents d’aire fins que dobli el volum. Sol durar unes 2 h, aproximadament.
  4. Prepareu una paella que sigui fonda amb l’oli d’oliva per fregir i poseu-la al foc.
  5. Agafeu petites porcions de pasta amb els dits untats d’oli per evitar que s’enganxi la massa, doneu-li la forma amb un forat al mig i aneu-los fregint, que quedin ben daurats pels dos costats.
  6. Traieu-los i escorreu-los per tal que deixin anar l’oli que sobra. Poseu-hi sucre al damunt i ruixeu-los amb unes gotes d’anís.
  7. Si en feu molts, els podeu posar dins de l’olla i tapar-los amb un drap per evitar que s’assequin.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: