Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola, sofregiu la ceba, el porro i l’all, picats molt finets.
  2. Quan la verdura s’hagi estovat, afegiu-hi el safrà, el llorer, el tomàquet madur, el vi blanc i el brou de peix. Deixeu-ho coure 30 min i afegiu-hi el peix i el marisc, nets i trossejats, en el cas del rap.
  3. Deixeu que el marisc cogui 10 min, rectifiqueu-ne el punt de sal i pebre negre i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: