Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 170 ºC, calor a dalt i a baix.
  2. En un bol que pugui anar al microones poseu la mantega trossejada juntament amb la xocolata. Escalfeu-ho a màxima potència durant 2 min. Traieu-ho del microones i barregeu-ho bé. Si no s'ha fos del tot, podeu escalfar-ho uns segons més.
  3. En un altre bol, bateu els ous amb el sucre amb les varetes fins que escumin (jo ho he fet en la meva Kitchen Aid i ho he batut uns 5 min a velocitat mitjana).
  4. Afegiu a la barreja d'ous la nata i la xocolata i la mantega. Mescleu-ho bé.
  5. Incorporeu-hi la farina, l'ametlla mòlta, el cacau, el llevat Royal i el pessic de sal. Barregeu-ho amb ajuda d'unes varetes fins que no quedi cap grumoll, però sense batre-ho en excés.
  6. Unteu un motlle tipus 'bundt' de 24 cm i aboqueu-hi la massa.
  7. Enforneu-ho durant 35-40 min (ja sabeu que cada forn és un món i pot ser que hagi d'estar-hi més o menys minuts). Podeu comprovar que el 'bundt cake' està al punt punxant-ho amb un escuradents. Si surt sec, és que ja està llest.
  8. Traieu-lo del forn i espereu-vos 10 min abans de treure del motlle el 'bundt'.
  9. Podeu empolsar-hi una mica de sucre de llustre un cop s'hagi refredat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

26 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto