Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 170 ºC, calor a dalt i a baix.
  2. En un bol que pugui anar al microones poseu la mantega trossejada juntament amb la xocolata. Escalfeu-ho a màxima potència durant 2 min. Traieu-ho del microones i barregeu-ho bé. Si no s'ha fos del tot, podeu escalfar-ho uns segons més.
  3. En un altre bol, bateu els ous amb el sucre amb les varetes fins que escumin (jo ho he fet en la meva Kitchen Aid i ho he batut uns 5 min a velocitat mitjana).
  4. Afegiu a la barreja d'ous la nata i la xocolata i la mantega. Mescleu-ho bé.
  5. Incorporeu-hi la farina, l'ametlla mòlta, el cacau, el llevat Royal i el pessic de sal. Barregeu-ho amb ajuda d'unes varetes fins que no quedi cap grumoll, però sense batre-ho en excés.
  6. Unteu un motlle tipus 'bundt' de 24 cm i aboqueu-hi la massa.
  7. Enforneu-ho durant 35-40 min (ja sabeu que cada forn és un món i pot ser que hagi d'estar-hi més o menys minuts). Podeu comprovar que el 'bundt cake' està al punt punxant-ho amb un escuradents. Si surt sec, és que ja està llest.
  8. Traieu-lo del forn i espereu-vos 10 min abans de treure del motlle el 'bundt'.
  9. Podeu empolsar-hi una mica de sucre de llustre un cop s'hagi refredat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto