Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Bulliu el bacallà, només 1 min. Refredeu-lo i esmicoleu-lo a bocins petits, retirant-ne les espines i la pell.
  2. Piqueu l’all i el julivert.
  3. En un bol, barregeu bé la picada d’all i julivert amb el bacallà esmicolat.
  4. Obriu els ous i separeu les clares dels rovells. Si no sabeu com fer-ho, millor que demaneu ajuda a un adult.
  5. Poseu els rovells a la barreja de bacallà, juntament amb la farina i el llevat químic, un ingredient que els grans normalment coneixen com a Royal. Barregeu-ho tot fins a obtenir una massa.
  6. Munteu les clares a punt de neu i integreu-les a la barreja, vigilant que no s’abaixi.
  7. Amb l’ajut d’un adult, poseu força oli a escalfar i, quan sigui calent, aneu-hi tirant cullerades de bunyol.
  8. Quan els bunyols es girin i estiguin dauradets, traieu-los de l’oli amb una escumadora i poseu-los sobre paper absorbent.

El consell

  • Ben calentons i acabats de fer, els bunyols de bacallà són ideals per servir com a aperitiu.
  • Si us sobra massa, podeu congelar-la i fer-la servir un altre dia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: