Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la ceba i demaneu a un adult que us ajudi a sofregir-la a foc lent, uns 10 min, fins que quedi ben toveta i confitada.
  2. Tritureu els cigrons amb el formatge d’untar i una cullerada d’oli d’oliva.
  3. Barregeu-ho bé amb la ceba, les olives picades, el sèsam i les avellanes.
  4. Feu boletes amb la barreja i arrebosseu-les amb farina, ou i pa ratllat.
  5. Demaneu ajuda per fregir les boletes en oli d’oliva calent abundant. Com els cigrons ja són cuits, simplement interessa que els bunyols agafin un to torrat.
  6. Un cop fregits, ja podeu servim els bunyols, acompanyats amb una mica de maionesa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto