Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la ceba i demaneu a un adult que us ajudi a sofregir-la a foc lent, uns 10 min, fins que quedi ben toveta i confitada.
  2. Tritureu els cigrons amb el formatge d’untar i una cullerada d’oli d’oliva.
  3. Barregeu-ho bé amb la ceba, les olives picades, el sèsam i les avellanes.
  4. Feu boletes amb la barreja i arrebosseu-les amb farina, ou i pa ratllat.
  5. Demaneu ajuda per fregir les boletes en oli d’oliva calent abundant. Com els cigrons ja són cuits, simplement interessa que els bunyols agafin un to torrat.
  6. Un cop fregits, ja podeu servim els bunyols, acompanyats amb una mica de maionesa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto