Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Cruixent de cacau (cilindre): barregeu el cacau i el sucre, afegiu-hi les clares d’ou i remeneu-ho amb una batedora de varetes. Afegiu-hi la mantega fosa i torneu-ho a batre. Reposeu-ho un dia a la nevera. Passat el dia, esteneu rectangles de la massa sobre un silpat i poseu-ho al forn 8 min a 180 ºC. Encara calents, feu forma de cilindres. Plàtan caramel·litzat: talleu el plàtan a daus de 2x2 cm. A part, feu un caramel i a mitja cocció afegiu-hi l'aigua i el suc de llimona. Mousse de Baileys: escalfeu una part de Baileys i dissoleu-hi la gelatina. Munteu la nata i afegiu-la al Baileys. Deixeu-ho quallar. Granissat: dissoleu el sucre amb el cafè i introduïu-lo al congelador. Puré de plàtan: agafeu part del plàtan caramel·litzat i tritureu-lo al túrmix juntament amb una part de nata fins que quedi puré. Muntatge: poseu el cilindre al plat i farciu-ho amb els daus de plàtan, la mousse de Baileys i el granissat de cafè.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto