Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les patates, trossegeu-les i coeu-les en aigua salada abundant.
  2. Feu-ne un puré, salpebreu-lo, afegiu-hi la mantega, treballeu-ho una mica i incorporeu-hi el sobret de tinta.
  3. Netegeu els calamarsons.
  4. Escalfeu una paella amb oli i daureu-hi els alls sencers, aixafats amb la pela.
  5. Incorporeu-hi els calamarsons i salteu-los uns minuts. Salpebreu-los.
  6. Serviu-ho amb el puré de patates i tinta, herbes fresques i pebre vermell.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: