Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella molt calenta, poseu-hi 20 g de mantega, i immediatament afegiu-hi els nabius i el sucre, barregeu-ho ràpidament i retireu-ho del foc. (Els nabius només han de coure 2 min).
  2. En un bol de vidre poseu els carquinyolis en remull amb el cava. Quan els carquinyolis l’hagin absorbit, agafeu una forquilla i trenqueu-los. No han de quedar gaire humits, afegiu-hi la resta de mantega desfeta i el sucre morè. Barregeu tots els ingredients fins que quedi com un granulat lleugerament humit i fàcil d’aglomerar.
  3. En el bol d’un batedor elèctric poseu els rovells i el sucre de llustre. Bateu-ho 5 min. Afegiu-hi el patxaran i incorporeu-hi la nata muntada.
  4. Sobre un plat poseu un motlle de 3,5 cm d’alt en forma de cercle o de quadrat i ompliu-ne 1/3 part de crumble de carquinyolis. Premeu-ho lleugerament amb una cullera per compactar-ho. Completeu-ho amb el saltat de nabius. Regueu-ho amb la mescla del rovell, el sucre i la nata per gratinar i passeu-ho pel forn (només amb les resistències del sostre).
  5. Traieu-ne el motlle i decoreu-ho amb salses dolces al gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: