Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu el bescuit a l'avançada. Mescleu molt bé la mantega amb els 25 g de sucre. A banda, munteu els ous, ben escumats, amb els 75 g de sucre, i mescleu-ho amb la preparació anterior, la farina, el midó i el Royal. Amb delicadesa, incorporeu-hi l'ametlla granet i aboqueu-ho en una safata de forn folrada amb paper sulfurat. Procureu que la massa us quedi d'un gruix d'uns 2 cm, a la safata. Fornegeu-ho a 180 ºC, 30 min. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho.
  2. Prepareu la solució de Calisay i reserveu-la, en un recipient tancat, a la nevera.
  3. Muntatge: poliu el bescuit de les pells torrades pel forn i talleu-lo a daus de 2 x 2 cm.
  4. Mescleu els daus de bescuit amb la polpa de maracujà, per hidratar-los amb tot el sabor de la fruita.
  5. Repartiu a les copes la mescla de les maduixes, pinya i poma a daus minis amb els daus impregnats de maracujà i, a taula, afegiu-hi la solució de Calisay.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: