Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al gelat: obriu longitudinalment la beina de vainilla i amb un ganivet petit retireu-ne les llavors.
  2. Barregeu la beina amb la llet en un cassó i porteu-ho a ebullició a foc mitjà.
  3. Blanquegeu els rovells amb el sucre en un bol i afegiu-ho a la llet just quan comenci a bullir, sense deixar de remenar amb varetes. Aboqueu tota la barreja al cassó net i cuineu-ho a foc suau remenant amb una cullera de fusta tota l’estona. És important que no arribi a bullir; quan la crema napi el dors d’una cullera, és el moment en què està llesta.
  4. Coleu-ho en un recipient net i cobriu-ho amb film transparent en contacte amb la crema.
  5. Semimunteu la nata.
  6. Un cop la crema sigui tèbia, quasi freda, amb una espàtula o una cullera barregeu-la suaument amb la nata líquida semimuntada.
  7. Congeleu-ho i al cap d’1 h 30 min remeneu-ho una mica i torneu-ho a congelar fins al seu ús.

MUNTATGE

  1. Talleu la síndria en cubs de forma rectangular; talleu el raïm a meitats.
  2. Poseu un tros síndria en forma horitzontal i un altre en forma vertical, quatre mitjos raïms com si fossin rodes i dos nabius com rodes davanteres.
  3. Col·loqueu una cullerada de gelat a la part posterior del camió i acabeu-ho amb unes fulletes de menta.

CONSELLS

En lloc de gelat, podeu fer servir un iogurt de vainilla. Permeteu que els vostres fills us ajudin
a tallar raïm, retirar les llavors de la vainilla i formar el camió.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

20-21 gen

1a Mostra Internacional de Pastisseria

Sant Vicenç dels Horts acull durant el cap de setmana del 20 al 21 de gener la 1a edició de la Mostra...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto