Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la ceba a daus petits. Poseu un raig d'oli d'oliva verge extra en una paella i aboqueu-hi la ceba. Després, afegiu-hi les panses, els pinyons -que haureu torrat prèviament a la paella sense oli durant uns minuts- i les fulles d'espinacs. Passeu-ho pel foc viu durant 3 min amb un pensament de sal. Mentrestant, feu una beixamel amb la mantega, la farina i la llet de vaca. Barregeu-ho tot amb unes varetes, de les de batre ous. Quan comenci a espessir, ratlleu-hi nou moscada i poseu-hi un pessic de sal.
  2. Quan tingueu la beixamel feta, aboqueu-la damunt dels espinacs amb panses i pinyons, que ja tindreu cuits, així s'amorosiran. Esteneu el caneló de pasta fresca i poseu-hi enmig el farcit que acabeu de preparar.
  3. Comenceu a embolicar el caneló. Ajudeu-vos d'una cullera perquè el farcit quedi ben a dins de la pasta. Ara, en una paella per anar al forn, poseu-hi a la base una capa de beixamel. Després, a sobre, el caneló. I per damunt, torneu-hi amb la beixamel.
  4. Per acabar, talleu un tros de formatge Urgèlia, ratlleu-lo amb un ratllador i poseu-lo per sobre del caneló. Poseu-n'hi una quantitat abundant, perquè realçarà el gust del caneló.
  5. El tindreu al forn a 220 ºC durant 5 min i ja estarà llest per servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto