Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la ceba a daus petits. Poseu un raig d'oli d'oliva extra verge en una paella i aboqueu-hi la ceba. Després les panses, els pinyons, que haureu torrat prèviament a la paella sense oli durant uns minuts, i les fulles d'espinacs. Passeu-ho pel foc viu durant 3 minuts amb un pensament de sal.
Mentrestant feu una beixamel amb la mantega, la farina i la llet de vaca. Barregeu-ho tot amb unes varetes, de les de batre ous. Quan comenci a espessir, ratlleu-hi nou moscada i poseu-hi un pessic de sal.
  2. Quan tingueu la beixamel feta, aboqueu-la damunt dels espinacs amb panses i pinyons, que ja tindreu cuits, així s'amorosiran. Esteneu el caneló de pasta fresca i poseu-hi enmig el farcit que acabeu de preparar.
  3. Comenceu a embolicar el caneló. Ajudeu-vos d'una cullera perquè el farcit quedi ben a dins de la pasta. Ara, en una paella per anar al forn, poseu-hi a la base una capa de beixamel. Després, a sobre, el caneló. I per damunt, torneu-hi amb la beixamel.
  4. Per acabar, talleu un tros de formatge Urgèlia i ratlleu-lo amb un ratllador i poseu-lo per sobre del caneló. Poseu-n'hi una quantitat abundant, perquè realçarà el gust del caneló.
  5. El tindreu al forn a 220º durant 5 minuts i ja estarà llest per servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

04 nov - 10 des

Jornades del Llagostí de la Ràpita 2017

Del 4 de novembre al 10 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del...

09-10 des

Dolços de Nadal a Món Sant Benet

El mes de desembre, i per donar la benvinguda al Nadal, Món Sant Benet i la Fundació Alícia obren...

10 des

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

24 nov - 10 des

V Jornades del Romesco de Cambrils

Diversos restaurants de Cambrils ofereixen, del 24 de novembre al 10 de desembre, menús basats en el romesco,...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto