Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Amb un petit ganivet afilat obriu longitudinalment la beina de la vainilla i raspeu-ne l’interior per extreure’n les llavors. Tot plegat, llavors i beina, poseu-ho en una cassola amb l’oli de gira-sol i feu-ho coure a foc molt lent, durant ben bé 45 min. Us quedarà un oli aromatitzat de vainilla, que us pot servir per a moltes altres aplicacions.
  2. Bulliu les plaques de lasanya 10 min en aigua abundant i sal. Perquè no s’enganxin, remeneu-ho els primers minuts de cocció.
  3. Coleu i esteneu les plaques sobre un marbre una mica untat amb oli. Peleu, trinxeu i coeu la ceba a foc lent amb oli fins que quedi transparent. Desfeu la botifarra negra al foc, afegiu-hi la ceba ofegada i uns 20 ml de crema de llet. Deixeu-ho refredar i farciu amb aquesta barreja la lasanya i enrotlleu-la en forma de caneló.
  4. Feu coure a foc molt lent la crema de llet i afegiu-hi el parmesà ratllat. Quan la salsa s’hagi homogeneïtzat, reserveu-la.
  5. Escalfeu els canelons al microones, tapats amb un altre plat perquè no s’assequin, o al forn (tenint la precaució d’humitejar-los una mica), cobriu-los amb la salsa i tireu-hi un rajolí d’oli de vainilla per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 gen

Cremes lleugeres d'hivern

Les festes de Nadal estan plenes d’excessos? Heu menjat massa durant les festes? Veniu a aquest taller, programat...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto