Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Amb un petit ganivet afilat obriu longitudinalment la beina de la vainilla i raspeu-ne l’interior per extreure’n les llavors. Tot plegat, llavors i beina, poseu-ho en una cassola amb l’oli de gira-sol i feu-ho coure a foc molt lent, durant ben bé 45 min. Us quedarà un oli aromatitzat de vainilla, que us pot servir per a moltes altres aplicacions.
  2. Bulliu les plaques de lasanya 10 min en aigua abundant i sal. Perquè no s’enganxin, remeneu-ho els primers minuts de cocció.
  3. Coleu i esteneu les plaques sobre un marbre una mica untat amb oli. Peleu, trinxeu i coeu la ceba a foc lent amb oli fins que quedi transparent. Desfeu la botifarra negra al foc, afegiu-hi la ceba ofegada i uns 20 ml de crema de llet. Deixeu-ho refredar i farciu amb aquesta barreja la lasanya i enrotlleu-la en forma de caneló.
  4. Feu coure a foc molt lent la crema de llet i afegiu-hi el parmesà ratllat. Quan la salsa s’hagi homogeneïtzat, reserveu-la.
  5. Escalfeu els canelons al microones, tapats amb un altre plat perquè no s’assequin, o al forn (tenint la precaució d’humitejar-los una mica), cobriu-los amb la salsa i tireu-hi un rajolí d’oli de vainilla per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto