Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Amb un petit ganivet afilat obriu longitudinalment la beina de la vainilla i raspeu-ne l’interior per extreure’n les llavors. Tot plegat, llavors i beina, poseu-ho en una cassola amb l’oli de gira-sol i feu-ho coure a foc molt lent, durant ben bé 45 min. Us quedarà un oli aromatitzat de vainilla, que us pot servir per a moltes altres aplicacions.
  2. Bulliu les plaques de lasanya 10 min en aigua abundant i sal. Perquè no s’enganxin, remeneu-ho els primers minuts de cocció.
  3. Coleu i esteneu les plaques sobre un marbre una mica untat amb oli. Peleu, trinxeu i coeu la ceba a foc lent amb oli fins que quedi transparent. Desfeu la botifarra negra al foc, afegiu-hi la ceba ofegada i uns 20 ml de crema de llet. Deixeu-ho refredar i farciu amb aquesta barreja la lasanya i enrotlleu-la en forma de caneló.
  4. Feu coure a foc molt lent la crema de llet i afegiu-hi el parmesà ratllat. Quan la salsa s’hagi homogeneïtzat, reserveu-la.
  5. Escalfeu els canelons al microones, tapats amb un altre plat perquè no s’assequin, o al forn (tenint la precaució d’humitejar-los una mica), cobriu-los amb la salsa i tireu-hi un rajolí d’oli de vainilla per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto