Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Amb un petit ganivet afilat obriu longitudinalment la beina de la vainilla i raspeu-ne l’interior per extreure’n les llavors. Tot plegat, llavors i beina, poseu-ho en una cassola amb l’oli de gira-sol i feu-ho coure a foc molt lent, durant ben bé 45 min. Us quedarà un oli aromatitzat de vainilla, que us pot servir per a moltes altres aplicacions.
  2. Bulliu les plaques de lasanya 10 min en aigua abundant i sal. Perquè no s’enganxin, remeneu-ho els primers minuts de cocció.
  3. Coleu i esteneu les plaques sobre un marbre una mica untat amb oli. Peleu, trinxeu i coeu la ceba a foc lent amb oli fins que quedi transparent. Desfeu la botifarra negra al foc, afegiu-hi la ceba ofegada i uns 20 ml de crema de llet. Deixeu-ho refredar i farciu amb aquesta barreja la lasanya i enrotlleu-la en forma de caneló.
  4. Feu coure a foc molt lent la crema de llet i afegiu-hi el parmesà ratllat. Quan la salsa s’hagi homogeneïtzat, reserveu-la.
  5. Escalfeu els canelons al microones, tapats amb un altre plat perquè no s’assequin, o al forn (tenint la precaució d’humitejar-los una mica), cobriu-los amb la salsa i tireu-hi un rajolí d’oli de vainilla per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

09-10 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

04 nov - 10 des

Jornades del Llagostí de la Ràpita 2017

Del 4 de novembre al 10 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del...

09-10 des

Dolços de Nadal a Món Sant Benet

El mes de desembre, i per donar la benvinguda al Nadal, Món Sant Benet i la Fundació Alícia obren...

10 des

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto