Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Peleu bé la pinya i talleu-la a làmines molt fines. Si teniu un tallador d’embotits, us facilitarà la feina i els talls quedaran més homogenis. En qualsevol cas, això ho ha de fer sempre un adult.
  2. Endolciu el mató amb la mel al gust i barregeu-ho bé.
  3. Estireu la pinya, poseu-hi un corró de mató per sobre i enrotlleu la làmina de pinya per donar-li forma de caneló.
  4. Poseu-hi una mica de sucre per sobre i demaneu a un adult que ho caramel·litzi amb una pala de cremar o un bufador.

El consell

Encara que aquesta recepta és complicada de fer i gairebé a tots els passos ha d’intervenir-hi un adult, val la pena fer-la en família. El resultat és boníssim i, a més, ens ajuda a menjar fruita fresca. Visca les vitamines!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto