Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peleu bé la pinya i talleu-la a làmines molt fines. Si teniu un tallador d’embotits, us facilitarà la feina i els talls quedaran més homogenis. En qualsevol cas, això ho ha de fer sempre un adult.
  2. Endolciu el mató amb la mel al gust i barregeu-ho bé.
  3. Estireu la pinya, poseu-hi un corró de mató per sobre i enrotlleu la làmina de pinya per donar-li forma de caneló.
  4. Poseu-hi una mica de sucre per sobre i demaneu a un adult que ho caramel·litzi amb una pala de cremar o un bufador.

El consell

Encara que aquesta recepta és complicada de fer i gairebé a tots els passos ha d’intervenir-hi un adult, val la pena fer-la en família. El resultat és boníssim i, a més, ens ajuda a menjar fruita fresca. Visca les vitamines!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: