Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per obtenir el tel de llet necessiteu 2 l de llet fresca de vaca i fer-la bullir. Deixeu-la reposar a la mateixa olla on l’heu bullit i a dalt de tot es formarà una pell que s’anomena 'tel'.
  2. Acuradament, preneu aquest tel amb l’ajuda d’un colador pla i esteneu-lo al damunt d’un paper transparent que heu col·locat sobre una plàtera. Deixeu-lo reposar a la nevera unes 12 h per tal que agafi cos i s’assequi.
  3. Passat aquest temps, talleu-lo a quadrats, afegiu-hi la tòfona tallada a bastonets fins i enrotlleu-los com un caneló, i ho gratineu.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: