Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Rostiu el pollastre al forn. Primer poseu-hi les cuixes, després les verdures, i finalment, quan gairebé tingueu el pollastre rostit, poseu-hi els pits. Un cop cuit, desosseu les cuixes i els pits i tritureu tot el rostit fins a tenir el farcit dels canelons. Salpebreu-ho.
  2. Per als canelonets: talleu les fulles de pasta brick a tiretes de 4 cm d’amplada. Feu els canelons amb el farciment de pollastre. 
  3. En un cassó barregeu la mantega i la farina i escalfeu-ho. Quan hagi cuit durant uns segons, aboqueu-hi el brou de pollastre i remeneu-ho, feu que arrenqui el bull i salpebreu-ho.
  4. Per afinar la salsa passeu-hi el túrmix. 
  5. Coeu els canelons al forn a 200 ºC fins que quedin ben daurats.
  6. Muntatge: poseu al plat els canelons rossos i la salsa per damunt, i a sobre ratlleu-hi una mica de parmesà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18-20 ago

Firamar 2017

Aquest agost engega una de les propostes més marineres de la temporada. Sant Pol de Mar celebra la tradicional...

20-21 ago

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

20-21 ago

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto