Preparació
- Rostiu el pollastre al forn. Primer poseu-hi les cuixes, després les verdures, i finalment, quan gairebé tingueu el pollastre rostit, poseu-hi els pits. Un cop cuit, desosseu les cuixes i els pits i tritureu tot el rostit fins a tenir el farcit dels canelons. Salpebreu-ho.
- Per als canelonets: talleu les fulles de pasta brick a tiretes de 4 cm d’amplada. Feu els canelons amb el farciment de pollastre.
- En un cassó barregeu la mantega i la farina i escalfeu-ho. Quan hagi cuit durant uns segons, aboqueu-hi el brou de pollastre i remeneu-ho, feu que arrenqui el bull i salpebreu-ho.
- Per afinar la salsa passeu-hi el túrmix.
- Coeu els canelons al forn a 200 ºC fins que quedin ben daurats.
- Muntatge: poseu al plat els canelons rossos i la salsa per damunt, i a sobre ratlleu-hi una mica de parmesà.