Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Rostiu el pollastre al forn. Primer poseu-hi les cuixes, després les verdures, i finalment, quan gairebé tingueu el pollastre rostit, poseu-hi els pits. Un cop cuit, desosseu les cuixes i els pits i tritureu tot el rostit fins a tenir el farcit dels canelons. Salpebreu-ho.
  2. Per als canelonets: talleu les fulles de pasta brick a tiretes de 4 cm d’amplada. Feu els canelons amb el farciment de pollastre. 
  3. En un cassó barregeu la mantega i la farina i escalfeu-ho. Quan hagi cuit durant uns segons, aboqueu-hi el brou de pollastre i remeneu-ho, feu que arrenqui el bull i salpebreu-ho.
  4. Per afinar la salsa passeu-hi el túrmix. 
  5. Coeu els canelons al forn a 200 ºC fins que quedin ben daurats.
  6. Muntatge: poseu al plat els canelons rossos i la salsa per damunt, i a sobre ratlleu-hi una mica de parmesà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24-25 feb

Fira de la Mel

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto