Preparació
- Feu coure les plaques de canelons en aigua bullent salada 12 min. Escorreu-les i poseu-les en un bol amb aigua freda i, a poc a poc, aneu-les estenent sobre un drap perquè perdin l’aigua i es refredin, per enrotllar-les.
- En un pot amb aigua calenta, escaldeu els bolets perquè s’estovin. Al cap d’uns minuts, escorreu-los i piqueu-los amb una picadora.
- Salteu els bolets en una paella amb oli, sal i pebre, i quan estigui remenat i saltat, afegiu-hi el foie semicuit. Aneu-ho remenant: el foie es va desfent i va lligant i donant gust als bolets.
- Farciu els canelons amb la barreja. Poseu-los en una safata de forn amb mantega.
- Feu la beixamel amb una ceba picada i ben sofregida, que quedi cuita i toveta. Afegiu-hi la farina i, un cop fregida, aneu-hi afegint la llet calenta, amb sal i nou moscada. Aboqueu-la per sobre els canelons i, amb una mica de formatge, poseu-los a gratinar al forn.