Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu coure les plaques de canelons en aigua bullent salada 12 min. Escorreu-les i poseu-les en un bol amb aigua freda i, a poc a poc, aneu-les estenent sobre un drap perquè perdin l’aigua i es refredin, per enrotllar-les.
  2. En un pot amb aigua calenta, escaldeu els bolets perquè s’estovin. Al cap d’uns minuts, escorreu-los i piqueu-los amb una picadora.
  3. Salteu els bolets en una paella amb oli, sal i pebre, i quan estigui remenat i saltat, afegiu-hi el foie semicuit. Aneu-ho remenant: el foie es va desfent i va lligant i donant gust als bolets.
  4. Farciu els canelons amb la barreja. Poseu-los en una safata de forn amb mantega.
  5. Feu la beixamel amb una ceba picada i ben sofregida, que quedi cuita i toveta. Afegiu-hi la farina i, un cop fregida, aneu-hi afegint la llet calenta, amb sal i nou moscada. Aboqueu-la per sobre els canelons i, amb una mica de formatge, poseu-los a gratinar al forn. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto