Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una olla amb aigua al foc amb sal i oli. Quan arrenqui el bull, tireu-hi les plaques de canelons d’una en una per evitar que s’enganxin.
  2. En un altre foc, poseu una cassola amb una mica de ceba ratllada i un tomàquet gros i madur; més tard, afegiu-hi les carns picades. Saleu-ho i deixeu-ho coure. Aneu remenant la carn i, a mitja cocció, afegiu-hi el conyac. Continueu-ho remenant 30 min més i retireu-ho del foc.
  3. Feu la beixamel en una olla alta. Poseu-hi la mantega i, quan estigui desfeta (sense daurar-se), afegiu-hi la farina. Quan la barreja quedi com un puré, afegiu-hi a poc a poc la llet calenta i sal. Aneu-ho remenant i, abans que arrenqui el bull, retireu-ho del foc.
  4. Afegiu 250 ml de beixamel a la cassola de la carn (guardeu-ne per al gratinat de la safata dels canelons al forn). Quan us quedi una massa homogènia, prepareu un taulell i estireu-hi unes tovalles blanques. Col·loqueu la pasta bullida l’una al costat de l’altra i farciu-la: una cullerada sopera ben plena per caneló. Enrotlleu-los i poseu-los a la safata. Afegiu-hi la beixamel per sobre i empolseu-hi formatge ratllat.
  5. Enforneu-ho a 160 ºC vigilant el punt de gratinat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: