Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al brou de gambes: sofregiu el tomàquet, la ceba i les gambes, cobriu-ho amb aigua i bulliu-ho 20 min. Deixeu-ho refredar, coleu-ho.
  2. Per a la crema de peix: en una olla, torreu la farina amb la mantega i afegiu-hi el brou a poc a poc, barrejant-ho amb una vareta. Deixeu-ho bullir 2 min i afegiu-hi la nata. Salpebreu-ho. Reserveu-ho.
  3. Per al farciment: passeu els filets de peix per la paella amb una mica d’oli uns segons, salpebreu-los i deixeu-los refredar. Trossegeu-los. Repetiu la mateixa operació amb les gambes.
  4. A la mateixa paella, salteu una picada de ceba i alls tendres. Deixeu-la refredar i afegiu-la al peix i les gambes. Afegiu-hi julivert.
  5. Per a les verdures: talleu-les a la juliana fina i blanquegeu-les.
  6. Salteu-les en una paella, 1 min, amb una mica d’oli. Retireu-les de la paella i afegiu-hi una mica de farigola i de marduix.
  7. Per a la pasta: bulliu la pasta 2 min, escorreu-la i refredeu-la passant-la per aigua freda. Separeu les làmines perquè no s’enganxin.
  8. Agafeu una làmina de lasanya, esteneu-hi una capa de crema de peix a sobre i poseu-hi una mica de la barreja de peix i gambes.
  9. Enrotlleu el caneló. Feu el mateix amb totes les làmines.En una safata de forn untada amb oli, coeu-les a 180 ºC, 10-15 min.
  10. En un plat fondo, poseu-hi una mica de crema de gambes, i a sobre col·loqueu-hi dos canelons i la juliana de verdures.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto