Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al brou de gambes: sofregiu el tomàquet, la ceba i les gambes, cobriu-ho amb aigua i bulliu-ho 20 min. Deixeu-ho refredar, coleu-ho.
  2. Per a la crema de peix: en una olla, torreu la farina amb la mantega i afegiu-hi el brou a poc a poc, barrejant-ho amb una vareta. Deixeu-ho bullir 2 min i afegiu-hi la nata. Salpebreu-ho. Reserveu-ho.
  3. Per al farciment: passeu els filets de peix per la paella amb una mica d’oli uns segons, salpebreu-los i deixeu-los refredar. Trossegeu-los. Repetiu la mateixa operació amb les gambes.
  4. A la mateixa paella, salteu una picada de ceba i alls tendres. Deixeu-la refredar i afegiu-la al peix i les gambes. Afegiu-hi julivert.
  5. Per a les verdures: talleu-les a la juliana fina i blanquegeu-les.
  6. Salteu-les en una paella, 1 min, amb una mica d’oli. Retireu-les de la paella i afegiu-hi una mica de farigola i de marduix.
  7. Per a la pasta: bulliu la pasta 2 min, escorreu-la i refredeu-la passant-la per aigua freda. Separeu les làmines perquè no s’enganxin.
  8. Agafeu una làmina de lasanya, esteneu-hi una capa de crema de peix a sobre i poseu-hi una mica de la barreja de peix i gambes.
  9. Enrotlleu el caneló. Feu el mateix amb totes les làmines.En una safata de forn untada amb oli, coeu-les a 180 ºC, 10-15 min.
  10. En un plat fondo, poseu-hi una mica de crema de gambes, i a sobre col·loqueu-hi dos canelons i la juliana de verdures.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

01-30 jun

Jornades gastronòmiques de la clova de l'Estartit

L’Estartit vol retre un homenatge a la cuina marinera, i aquest mes de juny organitza les jornades gastronòmiques...

01-30 jun

Jornades de l'Arròs d'Amposta

Si us cal una excusa per visitar les Terres de l’Ebre, les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs...

01-30 jun

VIII Campanya dels Fideus a la Cassola de Tossa

Els fideus a la cassola són un plat que ha estat sempre present a les cuines de Tossa de Mar. Cada casa elaborava...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto