Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Per al brou de gambes: sofregiu el tomàquet, la ceba i les gambes, cobriu-ho amb aigua i bulliu-ho 20 min. Deixeu-ho refredar, coleu-ho.
  2. Per a la crema de peix: en una olla, torreu la farina amb la mantega i afegiu-hi el brou a poc a poc, barrejant-ho amb una vareta. Deixeu-ho bullir 2 min i afegiu-hi la nata. Salpebreu-ho. Reserveu-ho.
  3. Per al farciment: passeu els filets de peix per la paella amb una mica d’oli uns segons, salpebreu-los i deixeu-los refredar. Trossegeu-los. Repetiu la mateixa operació amb les gambes.
  4. A la mateixa paella, salteu una picada de ceba i alls tendres. Deixeu-la refredar i afegiu-la al peix i les gambes. Afegiu-hi julivert.
  5. Per a les verdures: talleu-les a la juliana fina i blanquegeu-les.
  6. Salteu-les en una paella, 1 min, amb una mica d’oli. Retireu-les de la paella i afegiu-hi una mica de farigola i de marduix.
  7. Per a la pasta: bulliu la pasta 2 min, escorreu-la i refredeu-la passant-la per aigua freda. Separeu les làmines perquè no s’enganxin.
  8. Agafeu una làmina de lasanya, esteneu-hi una capa de crema de peix a sobre i poseu-hi una mica de la barreja de peix i gambes.
  9. Enrotlleu el caneló. Feu el mateix amb totes les làmines.En una safata de forn untada amb oli, coeu-les a 180 ºC, 10-15 min.
  10. En un plat fondo, poseu-hi una mica de crema de gambes, i a sobre col·loqueu-hi dos canelons i la juliana de verdures.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto