Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un rostit tradicional amb el pollastre i les verdures. Quan tingueu cuit el pollastre, desosseu-lo i peseu-lo.
  2. Prepareu la meitat del seu pes en fetge gras. Salteu aquest fetge en una paella sense oli i que estigui una mica calenta. Passeu-ho per la picadora.
  3. Bulliu les plaques dels canelons i farciu-los amb la barreja del fetge i el rostit. 
  4. Per a la beixamel de múrgoles: poseu les múrgoles en remull amb la llet i guardeu-les així tota la nit. Passeu els bolets per un colador i salteu-los amb els 50 g de mantega.
  5. En un altre cassó, feu una beixamel amb els 100 g de mantega, la farina i la llet amb què heu hidratat les múrgoles. 
  6. Barregeu les múrgoles saltades i la beixamel. Rectifiqueu-ho de sal i pebre i tritureu-ho tot.
  7. Muntatge: poseu els canelons en una safata. Aboqueu-hi la beixamel pel damunt i poseu-ho al forn a escalfar, sense que es gratini. Emplateu-ho i, opcionalment, hi podeu ratllar per sobre una mica de tòfona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: