Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la beixamel de tòfona: bulliu la llet amb la nata. A part, en una paella antiadherent, poseu la mantega i, un cop fosa, afegiu-hi la farina. Després, afegiu-hi la ceba escalivada, picada fina. Incorporeu-ho a la llet i a la nata. Afegiu-hi la pols de nou moscada, rectifiqueu-ho de sal i de pebre blanc, i tritureu-ho. Deixeu que bulli tot, per fer pujar les aromes, i al final ratlleu-hi una mica de tòfona.
  2. Salteu els ceps en oli, rectifiqueu de sal i pebre i reserveu-ho.
  3. Marqueu a la paella lleugerament el rap, tallat a tires petites.
  4. Bulliu la pasta wonton.
  5. Munteu els canelons amb el farcit de rap i els ceps, amorosit amb una mica de beixamel de tòfona. Amb un batedor de varetes doneu volum a la beixamel. Retireu-ne la part escumosa per napar els canelons.
  6. Muntatge: poseu el caneló, i, a sobre, la salsa escumosa de tòfona, una làmina de tòfona, un encenall de formatge parmesà, unes fulletes d’alfàbrega i un cordó d’oli d’oliva.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23-24 set

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto