Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la beixamel de tòfona: bulliu la llet amb la nata. A part, en una paella antiadherent, poseu la mantega i, un cop fosa, afegiu-hi la farina. Després, afegiu-hi la ceba escalivada, picada fina. Incorporeu-ho a la llet i a la nata. Afegiu-hi la pols de nou moscada, rectifiqueu-ho de sal i de pebre blanc, i tritureu-ho. Deixeu que bulli tot, per fer pujar les aromes, i al final ratlleu-hi una mica de tòfona.
  2. Salteu els ceps en oli, rectifiqueu de sal i pebre i reserveu-ho.
  3. Marqueu a la paella lleugerament el rap, tallat a tires petites.
  4. Bulliu la pasta wonton.
  5. Munteu els canelons amb el farcit de rap i els ceps, amorosit amb una mica de beixamel de tòfona. Amb un batedor de varetes doneu volum a la beixamel. Retireu-ne la part escumosa per napar els canelons.
  6. Muntatge: poseu el caneló, i, a sobre, la salsa escumosa de tòfona, una làmina de tòfona, un encenall de formatge parmesà, unes fulletes d’alfàbrega i un cordó d’oli d’oliva.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20-21 gen

1a Mostra Internacional de Pastisseria

Sant Vicenç dels Horts acull durant el cap de setmana del 20 al 21 de gener la 1a edició de la Mostra...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto