Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la beixamel de tòfona: bulliu la llet amb la nata. A part, en una paella antiadherent, poseu la mantega i, un cop fosa, afegiu-hi la farina. Després, afegiu-hi la ceba escalivada, picada fina. Incorporeu-ho a la llet i a la nata. Afegiu-hi la pols de nou moscada, rectifiqueu-ho de sal i de pebre blanc, i tritureu-ho. Deixeu que bulli tot, per fer pujar les aromes, i al final ratlleu-hi una mica de tòfona.
  2. Salteu els ceps en oli, rectifiqueu de sal i pebre i reserveu-ho.
  3. Marqueu a la paella lleugerament el rap, tallat a tires petites.
  4. Bulliu la pasta wonton.
  5. Munteu els canelons amb el farcit de rap i els ceps, amorosit amb una mica de beixamel de tòfona. Amb un batedor de varetes doneu volum a la beixamel. Retireu-ne la part escumosa per napar els canelons.
  6. Muntatge: poseu el caneló, i, a sobre, la salsa escumosa de tòfona, una làmina de tòfona, un encenall de formatge parmesà, unes fulletes d’alfàbrega i un cordó d’oli d’oliva.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

27 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto