Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la carn per rostir a daus i també les verdures.
  2. En una cassola, poseu-hi oli i llard, rossegeu la carn salpebrada ben daurada i retireu-la.
  3. A la mateixa cassola, poseu-hi les verdures i sofregiu-les. Un cop sofregides, torneu a posar-hi la carn i afegiu-hi el vi ranci. Tapeu la cassola. Aneu-ho remenant de tant en tant perquè no s’enganxi, fins que la carn sigui cuita.
  4. Finalment, poseu-hi el fetge tallat a trossos i deixeu-ho coure 5 min més. Retireu-ho del foc.
  5. Per a la beixamel: poseu la llet al foc i lligueu-la amb un roux de mantega i farina. Poseu-hi sal, pebre i nou moscada i reserveu-ho. Tritureu la carn rostida i barregeu-hi la meitat de la beixamel.
  6. Estireu les plaques de pasta i farciu-les amb una mànega de pastisseria. Enrotlleu-les. En una placa per anar al forn, poseu-les ben cobertes de beixamel i deixeu-les 20 min, amb el formatge ratllat per sobre. Ja ho podeu emplatar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18-20 ago

Firamar 2017

Aquest agost engega una de les propostes més marineres de la temporada. Sant Pol de Mar celebra la tradicional...

20-21 ago

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

20-21 ago

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto