Què cuinar La Vanguardia

Els canelons són un dels plats tradicionals de la cuina de Nadal catalana. A la majoria de cases catalanes algun dels àpats d’aquestes festes serà a base de canelons. Els meus, és clar, són dolços, uns canelons de torró de crema farcits de nata muntada. La recepta no pot ser més senzilla: tot es compra fet i l’única feina és canviar la forma dels ingredients per donar una presentació més original.

Preparació

  1. Talleu el torró en talls de 2 cm de gruix. Estireu-lo amb un corró fins a obtenir una làmina ben fina de forma rectangular.
  2. Munteu la nata amb una mica de sucre (el sucre és opcional, jo no n’hi he posat).
  3. Poseu la nata muntada al mig de la làmina de torró i enrotlleu-la com si fos un caneló.
  4. Decoreu-ho amb una mica de nata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto