Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu a coure 1 h el brou, la cansalada, la pastanaga, el sucre, el vi, el brandi i les cebes. Retireu la cansalada i les cebes. Coleu-ho i reduïu el líquid a la meitat. Afegiu-hi de nou la cansalada i les cebes. Torneu a reduir el líquid a la meitat. Reserveu-lo. 
  2. Coeu els calçots a la flama, emboliqueu-los en paper d'alumini i enforneu-los uns minuts fins a deixar-los cuits. Un cop tebis, peleu-los i talleu-los a trossos de 5 cm de llarg. 
  3. Netegeu els calamars. Reserveu-ne els caps i les aletes. Talleu les puntes dels calamars, obriu-ne el cos i talleu-lo a rectangles de 50 g. 
  4. Feu talls poc profunds a la pell dels calamars en forma de reixeta. Salteu els calamars pel costat dels talls. Daureu-los lleugerament, tombeu-los i deixeu que s'enrotllin. Escalfeu els calçots i el brou amb la cansalada. Emplateu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: