Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la carbassa i traieu-ne les granes. Talleu-la a daus molt petits.
  2. Feu el mateix amb la resta de verdures. Peleu la ceba, traieu l’arrel i la primera pell del porro, peleu les pastanagues. Talleu-ho tot ben menut.
  3. Poseu una olla al foc amb tots els vegetals i l’aigua freda. Feu que arrenqui el bull i deixeu-ho coure 5 min.
  4. Mentrestant, renteu molt bé la quinoa amb aigua freda perquè es llevi la saponina. Escorreu-la i aboqueu-la a la carbassa. Saleu-ho i deixeu-ho coure uns 12 min.
  5. Separeu les fulles de celiandre i el julivert del tronc i talleu-ho ben menut.
  6. En un morter tritureu bé les llavors de sèsam torrat.
  7. Quan la carbassa i la quinoa siguin cuites, apagueu el foc, tireu-hi força julivert i celiandre i les llavors de sèsam torrat. Serviu-ho ben calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: